Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare - topul Property Index (rezidențial)

Relația cu Partenerii

Cei mai importanți consumatori și beneficiari ai produselor și serviciilor GB Property INDEX sunt principalii actori ai pieței imobiliare (proprietarii și dezvoltatorii, cumpărătorii, agențiile, specialiștii și prestatorii de servicii din domeniul real estate), dar și orice altă entitate care dorește să utilizeze (privat sau public) evaluările noastre, rapoartele, studiile, sondajele etc.

Toți aceștia sunt considerați parteneri sau potențiali parteneri ai GB Property INDEX, și prin urmare ne străduim să construim și să menținem cu aceștia o relație de colaborare permanentă și cât mai strânsă, benefică tuturor – și cu atât mai mult cititorilor acestui site.

Relația cu proprietarii imobilelor

GB Property INDEX încurajează foarte tare colaborarea cu proprietarii și cu dezvoltatorii imobilelor și ansamblurilor rezidențiale listate pe site, precum și cu reprezentanții acestora.

Pe site punem informații din surse publice și din observații directe, și poze făcute din spațiul public pentru care nu avem nevoie de acordul proprietarului, fie el formal sau informal.

Dacă acesta ne permite, facem fotografii și din spațiile interioare și le publicăm pe site. De asemenea, publicăm cu plăcere (dar selectiv) și informațiile, textele, materialele video și audio și orice altceva ne trimite proprietarul și considerăm că este de interes pentru cititori.

Listarea unei proprietăți în top este gratuită, însă dacă cineva ne cere să evaluăm o proprietate care nu este în lista noastră de priorități, va trebui să plătească pentru resursele suplimentare pe care trebuie să le alocăm. De asemenea, va plăti pentru prelucrarea informațiilor proprii, care necesită un volum însemnat de muncă din partea noastră.

Relația cu agențiile imobiliare

Agențiile imobiliare și toți cei care vând proprietăți în imobilele listate în Topul GB Property INDEX sunt invitați să publice gratuit direct în pagina proprietății ofertele lor. Obiectivul și interesul nostru este ca cititorii să-și facă o părere mult mai clară și mai obiectivă asupra proprietății respective dacă vede ofertele reale, concrete. Aceste sunt, așadar, informații complementare prețioase la evaluările și informațiile publicate de către noi.

Relația cu specialiștii în domeniile real estate și cu toți cei interesați de domeniu

Toți cei interesați direct sau indirect de domeniul real estate și de cele adiacente, în general, sunt invitați să comenteze, să ne trimită articole pentru publicare cu numele autorului sau pentru documentarea noastră, studii, informații, materiale care contribuie la îmbogățirea patrimoniului documentar al GB Property INDEX, la adresele din pagina CONTCAT.

De asemenea, sugestiile pentru includerea în listă a unor noi proprietăți sunt foarte primite, din orice direcție ar veni ele!