Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare - topul Property Index (rezidențial)

Contact

Vă mulțumim că ne scrieți!

Mesageria Quality Property INDEX

Proiectele și site-urile GB Property INDEX se dezvoltă și prin contribuția cititorilor noștri. Va rugăm să ne trimiteți informații, articole, știri, anunțuri, fotografii, diverse materiale, sugestii, atenționări, critici și apostrofări făcute fără rele intenții, precum și orice altceva ce considerați că ar trebui să primim sau să știm.

Vă mulțumim dinainte pentru toate informațiile pe care ni le trimiteți, propunerile și sugestiile de proprietăți care să fie evaluate și incluse în topurile GB Property INDEX, sugestii și propuneri de teme de discuție, sondaje, studii, pentru articolele pe care ni le trimiteți spre publicare sau cu rol informativ, folosind adresele de mai jos:

Toți cei interesați direct sau indirect de domeniul real estate și de cele adiacente, în general, sunt invitați să comenteze, să ne trimită articole pentru publicare cu numele autorului sau pentru documentarea noastră, studii, materiale care contribuie la îmbogățirea patrimoniului documentar al GB Property INDEX.

GB Property INDEX își culege informațiile pentru analiză și publicare din toate sursele legale: de la proprietari, documentare proprie, publicații de specialitate, surse publice, mass media etc.

GB Property INDEX este un produs al George Butunoiu Properties SRL, companie înregistrată în România. Administrator și Director Executiv este George Butunoiu.