Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare - Property Index (rezidențial)
Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare - Property Index (rezidențial)
Contextul și punctul de plecare sunt următoarele: am terminat de făcut zonificarea Bucureștiului pe cartiere (pe 3 niveluri: intraurbană (intramuros UAT), metropolitană (între limita administrativă și Șoseaua de Centură) și suburbană), o cartografiere la un nivel mediu de rezoluție/ subdivizare: aprox. 100 de diviziuni cu totul (cartiere, zone metropolitane și suburbane).
Documentarea cartierelor e bine făcută, dar pozele actuale sunt proaste, nerelevante, puse la repezeală cu ce ne-a căzut în mână.
Prin urmare, facem un concurs printre cei care:
Vom pune galeriile de poze pe social media, iar cele selectate pe Property INDEX, în secțiunea Cartiere.
Premiile sunt așa:
Condițiile de participare sunt următoarele, pe scurt:
Sponsorul proiectului este Marius Marinescu, Consulul onorific al BIH, om de afaceri și jurnalist.
Prima premiere va fi duminică, 30 noiembrie. Primul premiu este un bax de vin de la Crama de Piatră – descrisă mai jos.
Informațiile și detaliile despre mini-concurs rămân pe Property INDEX, aici, la adresa mini-concurs-recurent-de-fotografie-urbana-fotografii-din-cartierul-meu
Crama de Piatra
Crama a fost construită între 1909–1912 de meșteri italieni veniți în zona Dealu Mare unde au realizat trei crame, integral din piatră. Din perioada interbelică până în 1995, crama s-a aflat sub administrația Cramelor Prahova, apoi, până în 2018 a urmat o perioadă de inactivitate.
Începând cu 2018, când noul proprietar a readus la viață clădirea de tip conac, beciul și hala de producție, care au fost reconsolidate, crama a produs și primele vinuri cu brandul Crama de Piatră.
În prezent, este o cramă tip boutique, cu o producție mică, bazată, în principal, pe soiurile de struguri din vii vechi de peste 50 ani. Vinurile produse aici sunt ediție limitată, din soiuri nobile vinificate separat, fără grăbirea procesului natural de fermentație.
Mulțumim dinainte pentru interes!
George Butunoiu
Comentarii