Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare - topul Property Index (rezidențial)

Funcționalitate

Ați locui într-un apartament doar cu lift, fără scări?

Property INDEX (martie 2022)

Sunt la modă de mulți ani lifturile care te lasă direct în apartament în blocurile de lux, cele pentru oamenii bogați. În ultima vreme, însă, am văzut apartamente pe două niveluri care nu au deloc scară interioară, argumentându-se că nu ar mai fi nevoie, de vreme ce ai lift cu cartelă, care știe cine ești etc. E vorba despre liftul imobilului, să fie clar, nu de vreun lift personal, numai al tău. Întrebare: v-ar plăcea să locuiți într-un astfel de apartament pe două niveluri fără scară interioară?

22% dintre cititori au răspuns că ar locui, și li se pare chiar interesant să stea într-un apartament pe două niveluri care nu are scară interioară, ci doar liftul care te lasă direct în casă, nu pe holul blocului, la sondajul pe care l-am pus pe LinkedIn. E vorba despre liftul imobilului, să fie clar, nu de vreun lift personal, numai al tău.

Am văzut astfel de apartamente și nu-mi ies din minte câteva scenarii pe care îi rog să le comenteze și ei. Să zicem că acela în care îți pierzi cartela sau uiți pe unde ai pus-o e banal, că îți faci din vreme un stoc de cartele de rezervă și le pui în mai multe locuri din casă, pentru orice eventualitate. Sau că se strică liftul, nu mai e curent.

Dar următorul scenariu nu-mi dă pace, îmi revine obsesiv în minte: ești la etajul 3, în dormitor, ai făcut duș, te-ai spălat pe dinți, ți-ai pupat copilul de noapte bună și te pregătești să te bagi în pat, când îți aduci aminte că trebuie să mai iei ceva ce ai lăsat în livingul de la etajul 2.

Iei cartela ca să cobori cu liftul în living. Liftul blocului, dar care oprește direct în camera ta, nu mai ieși pe hol, după cum am spus. Presupunem că ai la lift opțiunea să-i ordoni să vină gol la tine, să nu dai nas în nas cu cineva care tocmai coboară și el și să vă salutați acolo, el în palton și tu în pijamale.

Să zicem că vecinul tău de la 4 care tocmai a urcat cu liftul a venit beat acasă, a râgâit în lift, a emis și o flatulență consistentă înainte să ajungă și el direct în apartamentul său. Apoi liftul coboară imediat la 3, ca să te ia pe tine în pijamale să te ducă în livingul de la 2.

Întrebare, așadar: credeți că senzația pe care o ai la intrarea în lift e aceeași pe care ai avea-o dacă ai fi îmbrăcat de stradă și cu paltonul? Sau e ceva diferit?Sondajele Property Index GB Real Estate

Lift care ajunge direct în apartament, fără scări

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Comentarii