Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare - topul Property Index (rezidențial)

Exim Banca Românească continuă programul „Noua Casă”

(februarie 2024)

Exim Banca Românească - Noua CasăExim Banca Românească continuă și în acest an programul guvernamental „Noua Casă” astfel că primește în toate unitățile sale cereri pentru acordarea de credite care beneficiază de garanții de stat, acordate prin intermediul Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM).

Creditele ”Noua Casă” de la Exim Banca Românească pot fi accesate la o dobândă de 2% plus IRCC (5,97%), fără comision de analiză dosar, fără comision lunar de administrare a creditului și fără comision de rambursare anticipată. Banca percepe doar un comision de gestiune a garanţiei datorat FNGCIMM, de 0,15% anual din soldul garanției. Nivelul DAE este de 8,41% pentru un credit în valoare de 225.000 de lei, acordat pe o perioadă de 30 de ani.

Pentru creditele  din programul guvernamental ”Noua Casă” este necesar un avans de minimum 5% din prețul de achiziţie pentru toate categoriile de locuinţe, în cazul în care preţul de achiziție este de maximum 70.000 de euro, respectiv de minimum 15% din prețul de achiziție al locuințelor noi, în cazul în care prețul este cuprins între 70.001 și 140.000 de euro, echivalent lei.

Oferta Exim Banca Românească este flexibilă, banca acceptând mai multe tipuri de venit (salarii, pensii, comisioane, venituri din profesii liberale, drepturi de autor etc.) și oferind solicitanților preaprobare financiară valabilă 90 de zile calendaristice și posibilitatea de a obține promisiune de garantare de la FNGCIMM.

Creditele din programul “Noua Casă” sunt destinate achiziției de locuințe noi, pentru care documentele de recepție la terminarea lucrărilor de construcție/consolidare s-au semnat cu cel mult 5 ani înainte de data solicitării creditului – valoarea finanțată este în acest caz de 66.500 de euro (echivalent lei).  Pentru achiziția altor categorii de locuințe, valoarea finanțată se încadrează în intervalul 59.501 – 119.000 de euro (echivalent lei).

Mai multe detalii despre oferta Exim Banca Românească pentru ”Noua Casă”, pe www.eximbank.ro

Exim Banca Românească este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituții de cre­dit după active. Banca oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. Exim Banca Românească operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urmă fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene. Independent de componentele specifice unei bănci universale, Exim Banca Românească continuă să acționeze pe segmentul garanțiilor și asigurărilor de stat, conform mandatului primit din partea statului român. (Comunicat de presă – februarie 2024)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Comentarii