Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare - topul Property Index (rezidențial)

Management

Lucrul de care bucureștenii aveau cea mai mare nevoie

Property INDEX (ianuarie 2024)

Știați că la infochioșcurile SITIC montate în diverse zone din București puteți afla la ce grădinițe, școli, licee sau universități să-ți duci copilul? Chioșcurile oferă detalii despre Direcția Generală de Poliție, ISU, Jandarmerie sau Poliția Locală. Dar și despre spitalele de pe raza Bucureștiului, farmaciile cu program non-stop. Și știați că acolo puteți vedea gratis și filme porno pe Internet?

De câte ori pe zi le folosiți? Le folosiți doar când se întâmplă să treceți pe lângă ele, sau luați taxiul să vă ducă acolo unde știți că este amplasat unul – Sistemul Interactiv Teritorial de Informare a Cetățenilor (SITIC), pe numele lui întreg? Dacă nu aveți lista exactă a amplasamentelor, o găsiți în harta din articol.

Acestea sunt locuri speciale de unde cetățenii pot afla, cu o simplă atingere a ecranului, informații administrative, hărți, trasee turistice și de transport public, dar și informații pentru petrecerea timpului liber. Practic, aflat în fața unui astfel de chioșc informativ, poți să descoperi de ce acte ai nevoie pentru a obține autorizații, avize sau adeverințe de la birourile primăriei, dar și programul și prețurile biletelor pentru Grădina Zoologică, Grădina Botanică, ce stadioane, terenuri de tenis sau locuri de închiriat biciclete ai la dispoziție. Exact lucrul de care bucureștenii aveau cea mai mare nevoie, și pe care îl așteptau de atâta timp…

Sistemul Interactiv Teritorial de Informare a Cetățenilor (SITIC)
Sistemul Interactiv Teritorial de Informare a Cetățenilor (SITIC)
Sistemul Interactiv Teritorial de Informare a Cetățenilor (SITIC) – amplasamentele
Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Comentarii