Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare - topul Property Index (rezidențial)

H2OfficesSkanska încheie un parteneriat pe termen lung cu DBH Group, care a închiriat un total de 5100 mp de spații de birouri în Equilibrium 1, România și H2Offices, Ungaria

Prin parteneriatul cu DBH Group, care dezvoltă și gestionează spații de co-working pe piața din Europa, divizia de dezvoltare comercială a Skanska din CEE își extinde serviciile oferite chiriașilor din cele două clădiri. Spațiile flexibile ale Grupului DBH deschid noi oportunități pentru business-urile mici, care pot accesa în acest fel beneficiile oferite de clădirile future-proof ale Skanska, punând la dispoziția chiriașilor deja existenți mai multă flexibilitate și posibilități de extindere. Colaborarea dintre cei doi parteneri a început încă din 2011, când Skanska și-a deschis reprezentanța locală chiar într-un spațiu de co-working gestionat de Grupul DBH din București.

Pentru noile sale operațiuni, DBH Group a închiriat o suprafață de 1.800 mp în prima clădire  a complexului Equilibrium, situată în București, România, și un spațiu de 3.300 mp în clădirea H2Offices, dezvoltată de Skanska în Budapesta, Ungaria.

„În urma pandemiei, care a remodelat într-un mod semnificativ atât perspectivele mediului de business, cât și stilul de viață al ocupanților și investitorilor, noul standard la care ne raportăm cu toții acum este flexibilitatea. Serviciile de înaltă calitate oferite de DBH Group în ambele țări și noul concept care urmează a fi implementat în H2Offices vor aduce, cu siguranță, valoare adăugată pentru clienții noștri, drept pentru care suntem foarte bucuroși să începem acest parteneriat, simultan, pe două dintre piețele noastre” – declară Kata Mazsaroff, Leasing and Asset Director Skanska Hungary and Romania.

Locațiile premium în care sunt situate ambele proiecte, dezvoltate conform standardelor de top LEED și WELL precum și soluțiile de management sustenabil din cadrul clădirilor Skanska se află printre principalii diferențiatori care au concretizat închirierea celor două spații de către DBH Group. Atât locația din București, cât și cea din Budapesta, sunt în conformitate cu nevoile actuale ale pieței de business, cum ar fi flexibilitatea, protejarea mediului înconjurător și grija pentru starea de bine a oamenilor, oferind cele mai bune oportunități de creștere pentru Grupul DBH.

„În timpul pandemiei, DBH Serviced Office a observat că marii clienți corporativi sunt din ce în ce mai deschiși către soluțiile premium oferite de spațiile de birouri flexibile. Astfel, odată cu extinderea în București, nu a existat nicio îndoială ca DBH are nevoie de o clădire de înaltă calitate situată într-o locație de primă clasă. Equilibrium se află în inima cartierului de birouri din Floreasca și, de asemenea, în apropierea celei mai importante zone de business din București. Skanska, în calitate de dezvoltator, a reprezentat garanția pentru cele mai bune materiale și servicii ale clădirii, precum și a unui ecosistem care apreciază soluțiile flexibile.

În ceea ce privește H2Offices, DBH scrie o nouă poveste: păstrarea calității premium, încorporând în același timp un model corporate flex-space personalizat, care constă într-o densitate optimă a spațiului, prin alocarea individuală a locurilor , implementare de mobilier la cerere, design interior specific identității organizaționale și soluții IT personalizate. Practic, spre deosebire de pachetele standard, acesta reunește o gamă de servicii adaptate cerințelor fiecărei organizații, în funcție de nevoile actuale ale clientului. Acest lucru le permite clienților limitarea costurilor și îndeplinirea cerințelor și așteptărilor imobiliare într-un mod flexibil”, – a declarat dr. Sandor Erdei, CEO al Grupului DBH.

Equilibrium 1 este o clădire de birouri de clasă A, formată din 12 etaje, cu o suprafață închiriabilă de 20.700 mp și o zonă verde de 3.500 mp destinată atât lucrului, cât și relaxării în aer liber. Clădirea a obținut certificările LEED Platinum și WELL Health-Safety Rating, funcționând în prezent în proporție de 100% pe bază de energie provenită din surse regenerabile. Clădirea face parte din complexul Equilibrium, un adevărat reper pe piața de birouri din București. Construit în jurul conceptului de well-being, Equilibrium își propune să redefinească spațiile de birouri, promovând flexibilitatea și echilibrul între viața personală și cea profesională. Odată cu finalizarea celei de-a doua etape a proiectului – Equilibrium 2, complexul va pune la dispoziție o suprafață totală de 40.700 de metri pătrați.

După finalizarea celor trei faze ale proiectului, Complexul H2Offices va oferi o suprafață totală utilizabilă de aproximativ 67.000 mp. Alegerea numelui H2Offices pentru proiectul dezvoltat de Skanska nu este una întâmplătoare, complexul fiind construit pe locul fostei Uzinei de Apă din Budapesta. Prima fază a clădirii, a cărei dezvoltare a început în august 2020, este formată din 8 etaje și 3 niveluri de parcane subterană, cu o suprafață de 27.000 mp. Finalizarea acesteia este programată pentru al patrulea trimestru din 2022. Situat în cel mai renumit business hub din oraș, H2Offices oferă spații verzi și aerisite într-unul dintre cele mai aglomerate puncte din Budapesta. Spațiile sale de agrement, precum pista de alergare pe acoperiș, terasele urbane verzi și pasarela suspendată vor contribui la susținerea sănătății și stării de bine a ocupanților clădirii. Dezvoltat pentru a obține certificările WELL și LEED, proiectul se remarcă prin soluțiile sale sustenabile și inovatoare, facilitând legăturile cu natura.

Divizia de dezvoltare comercială Skanska CEE

Divizia de dezvoltare comercială Skanska CEE este un lider în dezvoltarea de clădiri de birouri în Europa Centrală și de Est, operând în patru țări din regiune: România, Ungaria, Polonia și Republica Cehă. Cu ajutorul expertizei acumulate în cei 135 de ani de activitate și a abordării sale future-proof, Skanska remodelează felul în care oamenii trăiesc, muncesc și intreacționează. Alături de clienți, partneri și echipele sale de experți, compania creează soluții inovatoare și durabile care susțin un stil de viață sănătos pentru generațiile actuale și viitoare. Clădirile Skanska dețin certificările LEED, WELL Core & Shell și WELL Health-Safety Rating. În 2021, unitatea de afaceri pentru dezvoltare comercială Skanska din CEE a vândut clădiri de birouri în valoare de peste 362 de milioane EUR și a închiriat 55.137 mp de spații de birouri.

Skanska România

Divizia de dezvoltare comercială Skanska România este un dezvoltator de clădiri de birouri inovatoare, future-proof și sustenabile. Compania construiește spații accesibile, pline de viață, care prioritizează siguranța și starea de bine a angajaților. Proiectele Skanska dețin certificările LEED, WELL Core & Shell și WELL Health-Safety Rating, o confirmare a respectării principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienței energetice optime și ale asigurării unui mediu de lucru superior. Ca parte a Grupului Skanska, compania și-a început activitatea în România în anul 2011 și oferă spații de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locații cheie din București, asigurând atât succesul cât și satisfacția clienților și investitorilor și aducând valoare comunităților locale.  

Urmărește Skanska pe LinkedIn: www.linkedin.com/company/skanska/

Mai multe detalii despre Skanska pe website-ul: www.skanska.com

DBH Group

DBH Serviced Office este membru al DBH Group, o companie internațională cu sediul în Olanda, care se concentrează pe fonduri de capital de risc, infrastructură flexibilă și servicii corporative. DBH Serviced Office operează 7 centre de afaceri în Ungaria și România, cu peste 300 de clienți mulțumiți. Oferim servicii de închiriere personalizată pe termen scurt de birouri private, complet echipate, cu recepție dedicată, săli de întâlnire și conferințe, loc de parcare, și servicii profesionale, în locații de categoria A. Spre deosebire de birourile convenționale închiriate pe termen lung, spațiile flexibile permit modificarea conceptul de utilizare a spațiilor și adaptarea acestora la nevoile aflate în continuă schimbare. În comparație cu alte spații de co-working, DBH Serviced Office pune la dispoziție birouri spațioase, luminate natural, care pun pe primul plan sănătatea și siguranța ocupanților.

Mai multe detalii pe website-ul: https://dbh-group.com/

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

Monica Bejan – Coordonator Marketing și Comunicare pentru Proiecte Skanska

Ana-Maria Moldoveanu – Jr. PR Specialist – Graffiti PR

Equilibrium

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Comentarii