Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare - topul Property Index (rezidențial)

Cursuri

Curs de design interior pentru agenții imobiliari

Adriana Popescu (august 2022)

Curs de design interior pentru agentii imobiliariAdriana Popescu (scenograf) propune un curs de design interior pentru agenții imobiliari, pentru ca aceștia să-și perfecționeze viziunea și înțelegerea estetică a spațiilor de locuit sau de lucru, pe care le propun clienților lor. Mai multe detalii despre acest proiect regăsiți în prezentarea de mai jos:

De ce designerii de interior pot fi cei mai buni agenti imobiliari?

Cu siguranță, cei mai mulți agenți imobiliari, stiu ca proprietatiile urate nu se vand. Cu toate acestea, chiar daca inteleg avantajele designului interior,multora le lipsește o anumită viziune, una care este extrem de utilă atunci când se ocupă de piața imobiliară.

Pot designerii de interior să lucreze în domeniul imobiliar? 

Absolut. Așa cum un șofer ar putea învăța să conducă un tanc. Lasand gluma la o parte, este o tranziție naturală de la design interior la imobiliare. De fapt, nu este neobișnuit ca agenții imobiliari să angajeze designeri de interior atunci când își prezintă cele mai mari proprietăți – pentru că au nevoie de viziunea lor.

Designerii de interior sunt, prin însăși natura lor, sunt obsedați de toate detaliile de arhitectură, design și desigur, chiar de feng-shui. Un designer de interior se mândrește cu transformarea proprietăților în case dezirabile.

Acest nivel de implicare, face ca designerii de interior sa fie excelenți agenți imobiliari. Ei aduc viziunea; s-ar putea să găsești casa perfectă în locația perfectă, dar te lupți să depășești caracteristicile interioare existente, astfel încât să renunți la proprietate și să mergi mai departe.

Ce face un designer de interior de succes?

Poti fi un designer de interior de succes fără a fi nevoie măcar să treci la vreun examen sau certificare, totuși, întotdeauna merită să te aprofundezi cât mai adânc în profesie pentru a-ți descoperi adevăratul potențial.

Acestea fiind spuse, calitățile pe care le are fiecare designer de interior de succes sunt următoarele:

  • Abilități tehnice excelente
  • Atentie excelenta asupra detaliului
  • Intelegere naturală a spațiului
  • Pasiune pentru artă și alte activități creative
  • Tenacitate în prezentarea ideilor și vizualizărilor îndrăznețe
  • Maestru al culorii și al luminii
  • Abilități puternice de comunicare
  • Și la fel ca in orice altă activitate, succesul în designul interior necesită dăruire.

De ce este esențial designul interior atunci când vindeti o casa?

Ei bine, nu este esențial. De fapt, puteți propune o proprietate așa cum este și s-ar putea să obțineți chiar si pretul cerut. Dar designul interior va crește valoarea casei. Avand o casă plăcută din punct de vedere vizual, nu numai că ii va crește valoarea, ci și numărul potențialilor cumpărători interesați de ea.

Fiecare casă este o structură exclusivă diferită de toate celelalte deoarece are propriile caracteristici, istorie și potențial. A-ți imagina spațiul de locuit înseamnă a-i cunoaște potențialul. A avea abilități în design interior înseamnă a avea cele mai bune soluții de implementat, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, fie ca vorbim de unui proiect de renovare sau home staging.

Scopul nostru este de a înțelege și de a satisface nevoile clienților. În acest sens, cursul nostru se adreseaza agentilor imobiliari care isi doresc sa isi imbunatateasca capacitatea de a identifica vizual caracteristicile unice ale unei proprietăți și de a imagina îmbunătățiri ale spațiului, să ofere clienților mai multe oportunități pentru aceeași proprietate.

Cursul își propune să ofere instrumentele tehnice, cunoștințele necesare in organizarea spațiilor interioare, distribuția și alegerea mobilierului, culoarea și utilizarea celor mai adecvate materiale.

Adriana Popescu – Scenographer scenografie@icloud.com

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Comentarii