Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare - topul Property Index (rezidențial)

Afaceri imobiliare

Genesis Property semnează cu Bookster pentru noul sediu din YUNITY Park

Comunicat de presă (noiembrie 2022)

Bookster HQ YUNITY Park

Genesis Property semnează cu Bookster pe o perioadă de 10 ani pentru noul sediu din YUNITY Park

Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, a semnat un contract pentru 10 ani cu Bookster, cel mai iubit beneficiu din peste 1.200 de companii din România. Începând cu decembrie 2022, Bookster își va stabili sediul într-un spațiu din clădirea D în YUNITY Park, un nou model de business campus care va integra sustenabil și inedit spații pentru experiențe relevante stilului de lucru și de viață al viitorului.

Bookster este prima platformă care aduce cărțile mai aproape de oameni și îi inspiră să se dezvolte personal și profesional prin lectură. În cadrul unei comunități faine și de încredere, cei aproximativ 130.000 de abonați Bookster au acces la cărți de top din lume și se bucură de recomandări personalizate de lectură, promptitudine în livrare și accesibilitate.

„Mă bucură că Bookster, un brand care a revoluționat piața de carte, a ales YUNITY Park pentru a-i fi gazdă în următorii 10 ani. Alegerea lor ne onorează și revalidează ancorele ideologice ale proiectului: cultura socială, comunitatea, educația și inovația. Privim cu entuziasm la sinergiile firești care se vor dezvolta în cadrul a ceea ce noi numim comYunity și la impactul social și cultural important pe care aceste parteneriate îl vor avea în rândul generațiilor viitoare”, spune Maria Tudorică, Commercial Real Estate Manager, Genesis Property.

ComYunity este baza filozofiei YUNITY, construită pe activarea unui ecosistem de comunități în care experiențe relevante atât pentru viața personală cât și cea profesională a membrilor creează un mediu social și cultural în care se vor forma caracterele și personalitățile tinerei generații.

În primăvara acestui an, Genesis Property a demarat procesul de transformare a proiectului Novo Park, un parc de birouri clasic situat în Nordul Capitalei, în YUNITY Park, o nouă expresie a viitorului parcurilor de birourilor.

„Suntem încântați să ne alăturăm unui proiect atât de frumos precum YUNITY Park. Eu și colegii mei abia așteptăm să ne bucurăm de comunitatea care se formează în noile spații Genesis Property. Conectarea, ideile bune și creativitatea vor fi la ele acasă, la fel ca și noi. Sperăm că noul birou Bookster să ne susțină în a ne duce și mai departe misiunea de a inspira oamenii să își descopere visurile și să le atingă prin lectură. Pentru noi, cu siguranță acest spațiu este un vis împlinit”, spune Teodora Rădulescu, CEO Bookster.

Noul YUNITY Park presupune atât metamorfoza unui spațiu static, până acum rezervat parcărilor, într-un spațiu public vibrant cu o zonă verde de 7500 mp, alei și un amfiteatru, cât și convertirea unei clădiri existente într-un hub cu noi funcționalități, printre care se numără și spațiile de co-living, co-working, și un food-court de 4000 mp. Aceste transformări reflectă preocuparea vie pentru sustenabilitate, implementând bune practici ale economiei circulare prin adaptarea clădirilor existente, și reintegrând natura în spațiul urban. Proiectul va fi finalizat în primele luni ale anului 2023, cu o investiție totală de 50 de milioane de euro.

Despre Genesis Property

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți proprietari, dezvoltatori și operatori de clădiri de birouri clasa A din România, cu o experiență de aproape 20 de ani în industria imobiliară și primul grup imobiliar din țară care a devenit semnatar și susține promovarea celor 10 Principii ale Pactului Global al Națiunilor Unite (UN Global Compact) privind drepturile omului, munca, lupta împotriva schimbărilor climatice și protecția mediului. Compania deține și administrează peste 150.000 de metri pătrați de spații de birouri ocupate de companii importante precum HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens și Alpha Bank, unde lucrează 20.000 de angajați.

În 2020, Genesis Property a inițiat IMMUNE Building Standard™, un standard global inovator, care certifică reziliența clădirilor la amenințări pentru sănătate cum este pandemia de Covid-19. Prin IMMUNE™, compania își propune să contribuie sustenabil la crearea clădirilor sănătoase ale viitorului.

Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al unității de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.

Despre Bookster

Bookster este prima platformă care aduce cărțile mai aproape de oameni și îi inspiră să se dezvolte personal și profesional prin lectură. Din 2013 și până astăzi, Bookster a devenit cel mai iubit beneficiu în peste 1.200 de companii din România cu un scor de +95 puncte pentru indicatorul Net Promoter Score, care arată în ce măsură utilizatorii unui serviciu sunt și promotorii lui. Astfel, în fiecare săptămână, aproape 15.000 de cărți ajung pe birourile angajaților din România. Zi de zi rafturile platformei sunt îmbogățite cu diverse titluri noi, articole, discursuri și interviuri din domenii variate pentru a acoperi cât mai mult din interesele cititorilor.

În cadrul unei comunități faine și de încredere, cei aproximativ 130.000 de abonați ai Bookster au acces la cărți de top din lume și se bucură de recomandări personalizate, promptitudine și accesibilitate. Printre alte companii care iubesc Bookster se numără Banca Transilvania, Kaufland sau Accenture.

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Comentarii