Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare - topul Property Index (rezidențial)

Comunități

Dan Bondar (Genesis Property): Hub-urile multifuncționale vor înlocui birourile tradiționale!

Genesis Property (noiembrie 2022)

Dan Bondar, Genesis Property: Hub-urile multifuncționale vor înlocui birourile tradiționale. Designul și culorile stimulează productivitatea și starea de bine a oamenilor.

Dan Bondar, Genesis PropertyDe-a lungul ultimilor ani, nevoile și așteptările angajaților de la companii și, implicit, de la locul de muncă s-au transformat – unele organic prin evoluția tehnologiei, iar altele radical, în urma pandemiei care ne-a forțat să rămânem în case perioade lungi. Din acest motiv, modul în care sunt proiectate și concepute birourile trebuie, de asemenea, să se adapteze, iar accentul se pune tot mai mult pe spațiile cu rol multiplu, care fac trecerea de la o utilizare la alta prin structură și design.

Tot mai mulți angajatori încearcă să aducă confortul de acasă la birou prin diverse facilități, deoarece o mare parte dintre angajați încă nu sunt dispuși să renunțe la mediul confortabil pe care l-au experimentat în ultimii doi ani. Potrivit unui studiu, aproape 60% dintre angajați nu au vorbit niciodată cu cineva de la locul de muncă despre starea lor de sănătate mintală. În acest context, apare nevoia unor spații moderne multifuncționale, cu rol în a crea o atmosferă mult mai primitoare la birou și în a recrea confortul de acasă.

Altfel spus, un spațiu multifuncțional este mai ușor de adaptat la diferite activități și permite folosirea birourilor în special pentru proiecte ce nu se pot realiza de la distanță, unde este nevoie de interacțiune socială. În plus, poate aduce angajaților mai mult decât confortul de acasă, creând o platformă de interacțiune care îi poate ajuta să depășească perioada dificilă din ultimii ani și să privească cu încredere și optimism spre viitor.

Nu în ultimul rând, pe lângă structura și designul birourilor, inclusiv culorile folosite au impact asupra stării de bine. Spre exemplu, tonurile calde sunt des folosite, deoarece nu reprezintă o distragere de la muncă, ba din contră creează o atmosferă plăcută, ce îi ajută să se destindă și să comunice. Mai mult, folosirea culorilor potrivite în proiectarea unui spațiu stimulează creativitatea și productivitatea angajaților.

Pentru a răspunde nevoii angajaților din ComYUNITY, comunitatea ce o vom forma în jurului proiect inovator YUNITY Park, unde vom integra multe dintre pasiunile și talentele oamenilor ce lucrează în parcul nostru, de echilibru între viața profesională și cea privată și așteptărilor privind spațiile verzi din jurul birourilor care să contribuie la modul lor de viață sănătos și sustenabil, Genesis Property a creat YUNITY Park. Acesta este un proiect cu un design adresat comunității axat pe reducerea la minimum a amprentei de carbon și pe susținerea unei evoluții sănătoase a oamenilor care lucrează sau vizitează parcul de birouri.

Dan Bondar s-a alăturat diviziei de dezvoltare Genesis Property în 2017 și este responsabil pentru managementul și dezvoltarea proiectelor, contractarea și gestionarea subcontractorilor, bugete, managementul personalului, livrarea la timp și performanța în implementarea proiectelor. Dan a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, deține o diplomă în Design și Planificare Urbană și a fost certificat IMMUNE™ Steward.

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Comentarii