Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare - topul Property Index (rezidențial)

YUNITY Park

YUNITY Park este noul sediu pentru STEP IT Academy. Un business campus atrage un lider în domeniul educației IT într-un ecosistem de comunități relevante pentru viitorul locului de muncă al tinerei generații

YUNITY Park, proiectul de transformare a Novo Park într-un campus care va integra într-un spațiu unic facilități premium pentru tendințele de lucru și de viață ale viitorului, atrage noi companii și parteneriate care vor contribui major la formarea unei comunități adaptate la tendințele viitorului. Academia STEP IT, lider în domeniul educației IT încă din anul 1999, va veni în YUNITY Park și va face parte din categoria chiriașilor care vor consolida și viziunea Genesis Property de a crea în noul campus ecosistemul comYunity, ce va reconfigura trendurile de muncă și viață ale viitorului.

„Filozofia YUNITY este construită pe ideea activării unui ecosistem de comunități, comYunity. Aici, experiențe relevante atât pentru viața personală, cât și cea profesională a membrilor creează un mediu social în care se vor forma caracterele și personalitățile tinerei generații pentru viitor. În YUNITY Park își vor găsi sediul companii strategice pentru filosofia YUNITY, pentru acest ecosistem de comunități. În acest context, STEP IT Academy ocupă un loc important în arhitectura comYunity, în care educația în tehnologie pentru tânăra generație este definitorie pentru viitorul pieței de muncă. Suntem mândri să sprijinim împreună cu ei formarea unei noi generații de angajați, care au alte nevoi și dorințe în ceea ce privește stilurile de muncă și viață ale viitorului. Academia STEP IT reprezintă un nou tip de chiriaș pentru Genesis Property, ce va deschide calea către o nouă categorie de companii care vor dori să participe, alături de noi, la formarea unei comunități cu un rol major în redesenarea trendurilor viitoare”, a spus Liviu Tudor, Președintele Genesis Property.

Astfel, Academia STEP IT închiriază în YUNITY Park un spațiu în clădirea D, la etajul 3, pentru o perioadă de 5 ani, începând din data de 15 noiembrie. Compania este una dintre cele mai mari din domeniul său de activitate, cu sute de mii de absolvenți în întreaga lume, fiind specializată în educație IT pentru adulți și copii. STEP IT este prezentă în 21 de țări, cu 101 sedii deschise și peste 250 000 de absolvenți.

„La STEP IT Academy ne preocupă investiția în viitor, în crearea unor generații mai bine pregătite pentru o piață a muncii în continuă schimbare și transformare. Sistemul nostru educațional este gândit să poată oferi studenților posibilități inedite de a se dezvolta profesional. Totodată, ideologia STEP IT are la bază inovația și necesitatea educației în tehnologie, tocmai de aceea am ales să facem parte din YUNITY Park, un proiect desprins din viitor. Susținem, alături de partenerii noștri, viitorul pieței muncii printr-o vastă ofertă educațională, care cuprinde cursuri de dezvoltare web și limbaje de programare Python, Java sau C, dar și programe special create pentru copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani. Odată cu venirea noastră în campusul YUNITY Park, lansăm pe piață cursuri noi și servicii de Before&After School”, a declarat Vladislav Adonev, Director General, STEP IT Academy.

În luna aprilie a acestui an, Genesis Property a început transformarea Novo Park, situat în partea de nord a Bucureștiului, în YUNITY Park, un nou concept imobiliar care va integra într-un spațiu unic facilități și opțiuni gândite să redefinească tendințele de lucru și viață urbană ale viitorului. Este așteptat ca proiectul să fie finalizat în primele luni ale anului 2023, cu o investiție totală de 50 de milioane de euro.

În YUNITY Park, parcarea exterioară, care se întinde pe o suprafață de 7.500 de metri pătrați, va fi complet transformată, cu un accent deosebit pe zonele verzi, întrucât va fi plantată o pădure urbană de 1.000 de metri pătrați, unde angajații să poată organiza întâlniri și ședințe online sau pur și simplu să ia pauze, să facă scurte plimbări și să se bucure de natură. De asemenea, comunitatea va beneficia și de un amfiteatru dedicat evenimentelor outdoor, o sală de conferințe, spații de co-working și co-living și multe alte destinații pentru viața culturală și socială. Genesis Property pune sustenabilitatea în centrul întregului proces investițional și operațional pentru realizarea proiectului YUNITY Park și integrează grija deosebită pe care tinerii din comunitatea YUNITY Park o arată pentru mediu și pentru natură, în general.

_________

Despre Genesis Property

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, având o experiență de aproape 20 de ani în industria imobiliară. Compania deține și administrează peste 150.000 de metri pătrați de spații de birouri ocupate de companii importante precum HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens și Alpha Bank, unde lucrează peste 20.000 de angajați.

În 2020, Genesis Property a inițiat IMMUNE Building Standard™, un standard global inovator, care certifică reziliența clădirilor la amenințări pentru sănătate cum este pandemia de Covid-19. Prin IMMUNE™, compania își propune să contribuie sustenabil la crearea clădirilor sănătoase ale viitorului.

Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al unității de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites. (Comunicat de presă – noiembrie 2022)

GenesisProperty.net / LinkedIn/GenesisProperty

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Comentarii