Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare - topul Property Index (rezidențial)

Clădiri vechi

Ce ziceți de demolarea și înlocuirea caselor și clădirilor vechi?

Sondaj

property INDEX (iunie 2023)

Ce poziție aveți față de demolarea și înlocuirea caselor și clădirilor vechi? Una permisivă, moderată sau tradiționalistă?
Să ne imaginăm, absolut ipotetic, că autoritățile sunt de bună credință și fac evaluări, clasificări riguroase și precise ale clădirilor în funcție de valorile lor culturale și de altă natură atunci când le includ sau nu în categoria monumentelor istorice. În acest caz, o poziție:

  • Permisivă ar fi ca să se conserve și să se restaureze doar clădirile declarate oficial monumente istorice (Clasele I – III, Monument istoric de importanță națională, respectiv județeană sau locală)
  • Moderată ar însemna ca, pe lângă monumentele istorice din listele oficiale să fie protejate și câteva care nu sunt în aceste liste
  • Tradiționalistă ar însemna ca autoritățile locale să aibă dreptul (și să-l folosească din plin) de a proteja cât mai multe clădiri pe care le consideră de valoare pentru comunitate.

Așadar, ce poziționare ați dori să aibă autoritățile din orașul în care trăiți în problema protejării, a demolării și a înlocuirii clădirilor vechi, conform clasificării de mai sus? Vedeți mai jos rezultatele unui sondaj pe care l-am pus pe LinkedIn: www.linkedin.com/polls

Demolarea și înlocuirea caselor - Property INDEX

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Comentarii